Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken deuren

Storingen die vaak voorkomen

Een aantal veelgestelde vragen over sectionaaldeuren

Een krakend of piepend geluid heeft te maken met het drooglopen van de looprollen. Smeer de looprollen om het probleem te verhelpen. Zorg ervoor dat de looprollen alleen gesmeerd worden indien de garagedeur niet op de stroomvoorziening is aangesloten en zorg ervoor dat niemand de stroomvoorziening kan inschakelen terwijl de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Er is hoogstwaarschijnlijk een storing in de stroomvoorziening. Schakel de stroomvoorziening onmiddellijk uit en meld je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de stroomvoorziening alleen door een erkende professional te laten uitvoeren, om schade en letsel te voorkomen.

Waarschijnlijk is de kabeltrommel of lager verdraaid. Omdat er grote spanningen op de kabels staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de deur en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende vakman, om schade en letsel te voorkomen.

De veerspanning is niet juist of de veren zijn gebroken. Omdat er grote spanningen op de veren staan stop je het beste per direct met het gebruiken van de deur en meld je je storing zo snel mogelijk bij ons aan. Het is raadzaam om problemen met de veerspanning alleen te laten oplossen door een erkende professional, om schade en letsel te voorkomen.

Een garagedeur die niet meer sluit kan het gevolg zijn van veel verschillende soorten storingen. We raden je aan om niet zelf op zoek te gaan naar het probleem, daar dit veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen. We raden je aan om meteen contact met ons op te nemen zodat we de garagedeur die niet meer sluit kunnen repareren.

Indien de afstandsbediening van de garagedeur niet meer werkt is het raadzaam om deze te vervangen. Tegenwoordig zijn afstandsbedieningen van garagedeuren niet meer zo duur en is het vaak gunstiger om de afstandsbediening te laten vervangen, dan om deze te laten repareren. Het is erg belangrijk om de juiste afstandsbediening te selecteren, omdat niet alle afstandsbedieningen voor garagedeuren universeel werken.

We kunnen het antwoord wat je zoekt niet vinden in onze veelgestelde vragen.
Neem contact met ons op om antwoord te krijgen op je vraag.
Onze klantenservice staat je graag te woord!