Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen deuren

Afstandsbediening garagedeur vervangen

ROMASS heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in het vervangen van afstandsbedieningen bij garagedeuren van alle merken en typen. We kunnen de afstandsbedieningen vervangen van zowel sectionaaldeuren, roldeuren, kanteldeuren als industriedeuren. We werken met originele handzenders en met de door ons zelf ontwikkelde universele afstandsbedieningen.

Afstandsbediening voor alle merken garagedeuren

repareren roldeuren
Roldeuren repareren
Roldeuren repareren
roldeuren repareren
Repareren roldeuren
roldeuren repareren

Universele afstandsbedieningen voor garagedeuren

Voor merken garagedeuren waar we een originele handzender meer voorhanden hebben ontwikkelden we zelf twee varianten universele handzenders welke geschikt zijn om vele merken te vervangen. Onze universele handzenders zijn in staat om van de meeste bestaande handzenders op een frequentie van 433MHz de code te kopiëren.

Je kunt onze monteurs vertrouwen

Onze monteurs zijn de absolute specialisten in het verhelpen van problemen met afstandsbedieningen van garagedeuren. Als je de garagedeur snel weer nodig hebt kunnen we snel bij je zijn om de afstandsbediening te vervangen. Wij laten je nooit wachten op een afstandsbediening die snel vervangen moet worden, je kunt altijd op ons vertrouwen.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met je garagedeur of industriedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.