Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken toegangshekken en schuifhekken

Reparaties aan toegangshekken en schuifhekken

De professionele en erkende monteurs van ROMASS kunnen alle types en merken toegangshekken en schuifhekken maken en repareren. Onze monteurs van de schuifhek service zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. Dit dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken schuifhekken waarover onze monteurs beschikken. We zijn werkzaam in heel Nederland en zijn al 20 jaar vakspecialist in het maken van elektrische toegangshekken en schuifhekken.

Erkend reparateur van onder andere

Maken schuifhek
rolluiken reparatie Roosendaal
Elektrische rolluiken maken

Hoe kan ik een monteur inschakelen

1

Aanmelden

Wanneer je een storing aan je toegangshek, schuifpoort of draaihek hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen om je schuifhek te maken. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Reparatie elektrische toegangspoort

5 5 1
Snelle reparatie aan het elektrische toegangshek, was wel wat prijzig maar de service was dan ook wel goed

Probleem hekwerk snel opgelost

5 5 1
Geen opmerkingen

Perfecte service

5 5 1
De motor van het hek bleek niet meer te repareren, maar de monteur had een vervangende motor bij en kon deze meteen plaatsen. Dat was heel fijn.
Garagedeur slot vervangen

Een monteur nodig voor een reparatie?

Problemen met je toegangshek of schuifpoort maken? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.