Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagedeuren

Zijn de kabels van je garagedeur gebroken of versleten?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle types en merken garagedeuren. Onze monteurs zijn specialisten als het gaat om het vervangen van gebroken garagedeur kabels. We kunnen kabels vervangen van zowel sectionaaldeuren, kanteldeuren als industriedeuren. We werken uitsluitend met de beste kwaliteit kabels waardoor je verzekerd bent dat je garagedeur weer optimaal functioneert.

Hoe gaan we te werk?

Staalkabels zijn essentieel voor de werking van een garagedeur. Wanneer de kabels gebroken of versleten zijn, kan een deurblad scheef gaan hangen waardoor de deur niet goed meer kan functioneren. Dit zorgt ervoor dat er een onveilige situatie ontstaat voor jezelf en je omgeving. De monteur op locatie vervangt de versleten kabels en stelt je garagedeur goed af. Tijdens de reparatie wordt in alle situaties zowel de kabel aan de linkerzijde als de rechterzijde van de deur vervangen. Dit omdat door het breken van één kabel de andere kabel automatisch meer gewicht moet dragen en hierdoor zeer snel slijt. Om te voorkomen dat een paar weken later de andere kabel breekt, wordt er direct op locatie beide kabels vervangen.

Oorzaken van gebroken kabels

Het slijten of breken van een kabel kan verschillende oorzaken hebben. Een van de belangrijkste redenen is intensief gebruik van een deur waardoor de kabels gaan slijten. Om te voorkomen dat de kabels breken en meer schade veroorzaken adviseren we om elke 6 jaar de kabels te vervangen. Een ander veel voorkomende oorzaak van gebroken kabels is een niet goed werkende motor of slecht afgestelde veren. Wanneer de motor en of veren te weinig kracht leveren om het deur te openen, komt er meer druk te staan op de kabels waardoor ze sneller breken.

Garagedeuren maken

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met de kabels van je je garagedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.