Rolluik reparatie aanmelden?

Onze professionele en vakkundige rolluik service monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 No Cure No Pay

 Voor alle types en merken rolluiken

Elektrische rolluiken reparatie

De professionele en erkende service monteurs van ROMASS kunnen een elektrisch rolluik repareren van elk type en merk. Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. We zijn werkzaam in heel Nederland en zijn al 20 jaar vakspecialist in een rolluik maken. U kunt een monteur inschakelen voor een rolluik reparatie in Amsterdam, Roermond, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en nog veel meer steden. Voor een volledige rolluik service bent u bij ROMASS aan het juiste adres. De ervaren monteurs van ROMASS kunnen alle rolluiken repareren. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold, waardoor een elektrisch rolluik maken geen probleem is voor onze monteurs.  De meest voorkomende problemen met een elektrische rolluik zijn een kapotte motor of lamellen die uit de rail zijn. Daarnaast is een kapotte handzender ook een veel voorkomende storing bij elektrische rolluiken. Dankzij de professionele kennis van onze monteurs worden de meeste problemen direct ter plaatse opgelost.

Erkend reparateur van onder andere

Kapot rolluik maken
Rolluik reparatie Amsterdam Rotterdam
Defect elektrische rolluik repareren

Hoe kan ik een monteur van de ROMASS rolluik reparatie service inschakelen?

1

Online afspraak maken

Wanneer je een monteur wilt inschakelen voor een rolluik reparatie kun je hiervoor online een afspraak maken. Doorloop hiervoor de online stappen in het aanmeldingsformulier. We sturen de meest ervaren monteur naar jouw probleem om deze zo snel mogelijk op te lossen.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing aan je rolluik op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

★★★★★
Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!
- Rita

Vakkundig en correct

★★★★★
De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagedeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij Romass
- Schouw

Zeer snel en goede service

★★★★★
ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn poort. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagepoort werkt weer perfect.
- Cor

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

Een rolluiken monteur nodig?

De rolluiken monteurs van ROMASS staan voor u klaar om een vakkundige rolluik reparatie uit te voeren. Neem snel contact op om een afspraak vast te leggen.