Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken motoren

Heb je een storing aan je garagedeur motor?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle types en merken motoren. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Onze monteurs zijn voorzien van een servicebus waarin ze voldoende motoren op voorraad hebben om de meeste problemen direct op locatie op te lossen.

Welke merken en types?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken motoren, zoals alle modellen van Marantec, MFZ en FlexiForce. Daarnaast kunnen we de motoren ook opnieuw instellen, afstellen of indien nodig aansluiten op nieuwe afstandsbedieningen. Gaat je garagedeur nu handmatig open maar wil je deze elektrisch kunnen bedienen? Onze monteurs kunnen je garagedeur voorzien van een motor en ombouwen, zodat je kan profiteren van de voordelen van een elektrische garagedeur.

Veel voorkomende storingen aan een motor

Een veel voorkomend probleem met motoren is dat de aandrijving het niet meer doet bij garagedeuren of rolluiken. Dit probleem wordt vaak veroorzaakt doordat de staalkabels of veren niet goed zijn afgesteld waardoor de motor te hard moet gaan trekken. Doordat de motor extra hard moet werken om de deur te openen en sluiten, ontstaat er slijtage aan de motor waardoor er een storing kan ontstaan.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Garagedeuren maken

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met de motor van je je garagedeur of rolluik? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.