Is uw garagepoort veer gebroken?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen deuren

Je garagedeur veer vervangen?

Veren zijn essentieel voor de werking van een garagedeur. Werken de veren niet naar behoren? Dan kunnen zowel de motor als de kabels onder extra druk en gewicht komen te staan wat tot extra slijtage leidt. Het is daarom enorm belangrijk om hier op tijd bij te zijn en deze te vervangen wanneer de veren slechter beginnen te presteren. Zijn de veren gesprongen of gebroken? Dan kan je de garagedeur niet meer gebruiken. Het is dan erg belangrijk dat je de deur niet forceert om te voorkomen dat je het probleem erger maakt of jezelf in gevaar brengt. ROMASS beschikt over een groot assortiment van veren die op alle merken en type garagepoorten geplaatst kunnen worden.

Hoe gaan we te werk?

Alle ROMASS torsieveren worden op maat geproduceerd, precies volgens de specificaties voor de betreffende garagedeur waarbij de veer vervangen wordt. Hierdoor kunnen we een perfecte uitbalancering en veiligheid garanderen voor elke garagedeur. Dit doen we helemaal zelf in ons eigen productiecentrum. Wanneer je veren vervangen moeten worden zal er eerst een monteur ter plaatse komen om de juiste afmetingen en specificaties op te nemen. Dit wordt dan in productie genomen. Vervolgens zal de monteur terug komen om deze te plaatsen. Wanneer de deur wegens de kapotte veer open staat zal de monteur deze tijdens het eerste bezoek sluiten voor de veiligheid en afsluiting van je woning.

Sinds onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in verentechnieken van garagedeuren. Onze huidige productie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kan elke veer worden geproduceerd met spankoppen of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze te allen tijde past op elk type garagedeur van elk merk. Sinds 1999 wordt elke veer kogelgestraald om de levensduur tot wel 40% te verhogen. Om de betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze veren te garanderen worden alle veren in ons eigen productiecentrum in Nederland geproduceerd.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Crawford overheaddeur reparatie

Een monteur nodig om je veer van de garagedeur te vervangen?

Opzoek naar veren voor garagepoorten omdat de veer gebroken is? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op. Vraag snel een afspraak aan of bel ons eerst voor meer informatie