Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken deuren

Zo snel mogelijk weer verder

ROMASS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou klaar om je zo weinig mogelijk overlast te laten ondervinden van een storing aan een garagedeur. De meeste storingen worden zelfs al binnen 2 uur verholpen. Dit dankzij de juiste kennis van onze monteurs en ruime voorraad van reserve onderdelen. De monteurs van ROMASS kunnen alle types en merken garagedeuren repareren door heel Nederland. Of het nu gaat om het vervangen van een garagedeur paneel of een gebroken veer. Voor de professionele monteurs ROMASS is dit geen probleem.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met je garagedeur of industriedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.

1

Aanmelden

Wanneer je een storing aan je garagedeur hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

Veel voorkomende storingen

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Crawford garagedeur reparatie

Een monteur nodig voor uw storing?

Heb je een van de bovenstaande problemen met je garagedeur of industriedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.