Monteur nodig voor je Crawford garagedeur?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen deuren

 No Cure No Pay

ROMASS de reparatie en onderhoudsspecialist 

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het oplossen van een storing of het uitvoeren van onderhoud aan elk type Crawford garagedeur en is een volledige garagedeuren service. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op en voeren het onderhoud altijd zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van je Crawford garagedeur gewaarborgd blijft. Met de professionele garagedeuren service van ROMASS beleef je nog jarenlang plezier van je garagedeur. Onze monteurs beschikken over een ruime voorraad van Crawford deuren onderdelen, waardoor de meeste storingen direct ter plaatse kunnen worden opgelost. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken van de garagedeuren. Zo kunnen onze monteurs alle problemen aan je garagedeur of kanteldeur oplossen. Of er nu een garagedeur slot vervangen moet worden of een kantel deur slot. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Daarnaast worden garagedeur veren op maat gemaakt zodat de deur weer optimaal kan functioneren.

Storing of onderhoud aan je Crawford garagedeur?

Veel voorkomende Crawford deuren storingen

Veren voor garagepoorten vervangen

De veer is kapot, gebroken of versleten

Na verloop van tijd kunnen veren breken. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Als er een veer breekt, kan de hele deur ineens naar beneden komen. Het is belangrijk om zowel de veren als de beveiliging hiervoor te checken.

Rolluik reparatie

De staalkabels zijn gesprongen

Staalkabels kunnen na een aantal jaar gaan slijten. Het is belangrijk dat deze op tijd vervangen worden, voordat deze gaan rafelen of springen. Dit om de veiligheid te waarborgen.

Loopwiel garagedeur maken

De loopwielen lopen niet soepel meer

Als je garagedeur stroef begint te lopen is de kans groot dat dit ligt aan de loopwielen. Onze monteurs kijken alle loopwielen goed na, en zullen deze vervolgens onderhouden of vervangen. De deur functioneert hierna weer als vanouds.

Garagedeur slot vervangen

Garagedeur slot vervangen

De beveiliging van je deur is natuurlijk belangrijk. Je wilt niet zomaar iemand in jouw garage of pand hebben. Een garagedeur of kanteldeur slot is hiervoor essentieel. Onze monteurs kijken dit slot goed na en vervangen deze indien nodig. Je garage is weer goed beveiligd.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs. 

Zeer snelle reparatie op feestdag

★★★★★
Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!
- Rita

Vakkundig en correct

★★★★★
De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan de garagedeur. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij Romass
- Schouw

Zeer snel en goede service

★★★★★
ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de herstelling van mijn poort. Werk is zeer goed afgeleverd en de garagepoort werkt weer perfect.
- Cor

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor een Crawford deuren storing?

Problemen met een kanteldeur, overheaddeur of garagedeur slot vervangen?
Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem direct voor je op.