Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 No Cure No Pay!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken toegangshekken en schuifhekken

Schuifhek maken

De professionele en erkende monteurs van ROMASS kunnen alle types en merken toegangshekken en schuifhekken maken. Onze monteurs van de schuifhek service zijn 24/7 beschikbaar en veel storingen worden al binnen 2 uur opgelost. Dit kan dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken schuifhekken waarover onze monteurs beschikken. We zijn werkzaam in heel Nederland en zijn al 20 jaar vakspecialist in het maken van elektrische toegangshekken en schuifhekken.

Erkend reparateur van onder andere

Elektrisch schuifhek maken
rolluiken reparatie Roosendaal
Elektrische rolluiken maken

Hoe kan ik een monteur inschakelen

1

Aanmelden

Wanneer je een storing aan je toegangshek, schuifhek of draaihek hebt kun je hiervoor online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen om je schuifhek te maken. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Service

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing aan je schuifhek te maken. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs.

Reparatie elektrische toegangspoort

★★★★★
Snelle reparatie aan het elektrische toegangshek, was wel wat prijzig maar de service was dan ook wel goed
- Jonas

Probleem hekwerk snel opgelost

★★★★★
Geen opmerkingen
- Sam

Perfecte service

★★★★★
De motor van het hek bleek niet meer te repareren, maar de monteur had een vervangende motor bij en kon deze meteen plaatsen. Dat was heel fijn.
- Inge

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

Schuifhek maken door een ervaren monteur?

Wil je een defecte toegangshek of schuifhek maken? Schakel dan een van onze vakkundige monteurs in van de ROMASS schuifhek service. Het probleem is snel opgelost.