Is uw rolluik kapot en heeft u een monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs repareren het rolluik direct!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken rolluiken

 No Cure No Pay

Elektrisch rolluik defect?

Wanneer je elektrisch rolluik stuk is kan dit vervelende gevolgen hebben. De professionele en erkende monteurs van ROMASS kunnen rolluiken repareren van alle merken en types. Onze monteurs zijn 24/7 beschikbaar en veel kapotte elektrische rolluiken worden al binnen 2 uur gerepareerd. De monteurs beschikken over een servicebus waarin een ruime voorraad aanwezig is van onderdelen. Hierdoor wordt bij 95% van de reparaties van een elektrische rolluik, deze direct ter plaatste opgelost. We zijn werkzaam in heel Nederland en zijn al 20 jaar vakspecialist in het maken van rolluiken die kapot zijn.

Erkend reparateur van onder andere

Kapot rolluik maken
Rolluik reparatie Amsterdam Rotterdam
Defect elektrische rolluik repareren

Hoe kan ik een monteur inschakelen wanneer mijn rolluik kapot is?

1

Online afspraak maken

Wanneer je elektrisch rolluik kapot is kun je voor een reparatie online een afspraak maken om deze te laten repareren. Doorloop hiervoor de online stappen zodat we de meest ervaren monteur kunnen sturen voor jouw probleem.

2

Bevestiging

Wanneer wij de online afspraak ontvangen hebben zullen wij jou zo spoedig mogelijk bellen om de afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak krijg je een bevestiging in je mailbox inclusief storingsnummer. Bewaar dit nummer goed.

3

Reparatie rolluik

Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Na afloop krijg je een rapport waarop alle werkzaamheden die de monteur verricht heeft terug te vinden zijn.

We staan voor je klaar. Hier is het bewijs

Reparatie rolluik

★★★★★
Elektrisch rolluik gerepareerd
- Albert

Monteur op tijd aanwezig

★★★★☆
Elektrisch rolluik bij schuifpui was kapot, monteur was tijd aanwezig en heeft een goede reparatie uitgevoerd
- Stefan

Tevreden over snelle service

★★★★★
Monteur was snel ter plaatse en heeft goede service verleend aan mijn rolluiken
- Chris

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

Elektrisch rolluik laten repareren door een monteur?

Is je elektrische rolluik kapot en kun je hem niet meer gebruiken? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op. We kunnen rolluiken repareren in heel Nederland.