Novoferm garagedeur storing oplossen?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen de storing direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagedeuren

 No Cure No Pay

basic-tick-500x500

Onze monteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met een storing aan je Novoferm garagedeur of voor het uitvoeren van onderhoud aan je gararagedeur. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Novoferm garagedeur storing laten repareren door vakkundige monteurs?

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het oplossen van storingen aan een Novoferm garagedeur of het uitvoeren van onderhoud. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op en voeren het onderhoud altijd zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van je Novoferm garagedeur gewaarborgd blijft. Onze monteurs zijn werkzaam in heel Nederland en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Ze beschikken over de juiste kennis om storingen op te lossen aan een garagedeur.

Welke merken en typen?

We hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan een Novoferm sectionaaldeur, zoals de modellen Iso-20 en Iso-45. Daarnaast voeren we ook onderhoud uit aan deze modellen sectionaaldeuren. Onze monteurs hebben ook veel expertise in het oplossen van problemen met kanteldeuren, zoals de modellen Komfort, Magnum en Easyport. Daarnaast lossen we al jaren storingen op aan Novoferm aandrijvingen, zoals de modellen Novoport en Novomatic. We gebruiken hierbij alleen originele Novoferm onderdelen. Indien we het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld.

Veel voorkomende storingen aan een Novoferm garagedeur

Veel voorkomende storingen met garagedeuren zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de deur. Ook komen problemen met looprollen, gebroken staalkabels en veren regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagedeuren of met defecte loopwielen van garagedeuren. De meeste problemen worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door intensief gebruik van de deuren of door slecht onderhoud.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Garagedeuren maken

Een monteur nodig voor een Novoferm reparatie?

Problemen of een storing met je Novoferm garagedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.