Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen een Marantec storing direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagedeuren

basic-tick-500x500

Onze monteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of het uitvoeren van onderhoud aan Marantec garagedeuren. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Storing of onderhoud aan je Marantec garagedeur?

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het oplossen van een storing of het uitvoeren van onderhoud aan elk type Marantec garagedeur. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op en voeren het onderhoud altijd zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van je Marantec garagedeur gewaarborgd blijft. Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste kennis en onderdelen waardoor de meeste storingen direct ter plaatse opgelost kunnen worden.

Welke merken en types?

We hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan een Marantec sectionaaldeur. Daarnaast voeren we ook onderhoud uit aan deze modellen sectionaaldeuren. Daarnaast lossen we al jaren storingen op aan bijbehorende aandrijvingen. We gebruiken hierbij alleen originele Marantec onderdelen. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van een Marantec sectionaaldeur. Indien we het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen we deze voor je bestellen. Wanneer we het desbetreffende onderdeel hebben ontvangen komt een monteur langs om het missende onderdeel te plaatsen.

Veel voorkomende storingen aan een garagedeur

Veel voorkomende storingen met garagedeuren zijn problemen met de veren of de staalkabels van de deur. Ook komen problemen met looprollen regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met Marantec motoren van garagedeuren. De meeste problemen aan een garagedeur wordt veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Door intensief gebruik en slecht onderhoud kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van een deur.

Garagedeuren maken

Een Marantec storing laten oplossen door een van onze ervaren monteurs?

Heb je een Marantec garagedeur storing? Schakel dan ROMASS in. Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem direct voor je op.