Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en typen deuren

Storing of onderhoud aan je Crawford garagedeur?

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het oplossen van een storing of het uitvoeren van onderhoud aan elk type Crawford garagedeur en overheaddeur en is een volledige garagedeuren service. De monteurs van onze garagedeur service lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op en voeren het onderhoud altijd zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van je Crawford garagedeur gewaarborgd blijft. Met de professionele garagedeur service van ROMASS beleef je nog jarenlang plezier van je garagedeur. Wij begrijpen dat een defecte garagedeur erg vervelend is voor je. Daarom staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een storing op te lossen.

Welke merken en typen

We hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan Crawford garagedeuren, sectionaaldeuren, overheaddeuren en kanteldeuren. Ook voeren we onderhoud uit aan deze modellelen deuren en zorgen we dat deze in topconditie verkeren. We lossen al jaren storingen op aan bijbehorende aandrijvingen. We gebruiken hierbij alleen originele Crawford garagedeur onderdelen. We beschikken over een ruime Crawford garagedeur onderdelen voorraad, waardoor de meeste problemen en storingen met een garagedeur direct ter plaatse worden opgelost. Indien we het juiste onderdeel niet op voorraad hebben wordt deze direct besteld en zo spoedig mogelijk geplaatst.

Veel voorkomende storingen aan een garagedeur

Veel voorkomende storingen met garagedeuren zijn problemen met de veren of de staalkabels van de deur. Ook komen problemen met looprollen regelmatig voor. Daarnaast kan de garagedeuren service van ROMASS ook een garagedeur slot vervangen en problemen oplossen met defecte loopwielen. Deze problemen zijn vaak het gevolg van het intensief gebruiken van een garagedeur. Door het intensief gebruiken van de deuren kan er slijtage ontstaan aan verschillende onderdelen die problemen kunnen veroorzaken. Bijvoorbeeld een defecte garage of kanteldeur slot.  Een garagedeur slot vervangen kan door onze ruime voorraad van reserve onderdelen direct ter plaatse.

Garagedeur slot vervangen

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met een garagedeur, industriedeur of een kanteldeur slot vervangen? Een van onze vakkundige monteurs van onze garagedeuren service lost het probleem voor je op.