Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken rolluiken

basic-tick-500x500

Onze monteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing aan Alulux rolluiken. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Storing of defect aan je Alulux rolluik?

ROMASS is al 20 jaar vakspecialist in het oplossen van een storing aan elk type Alulux rolluik. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op en voeren het onderhoud altijd zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van je Alulux rolluik gewaarborgd blijft. Onze servicemonteurs staan 24/7 voor je klaar om een storing aan je rolluik op te lossen. Door de ruime voorraad van onderdelen in de servicebus, wordt bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse opgelost.

Welke storingen kunnen opgelost worden?

We hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan een Alulux rolluik. Daarnaast lossen we al jaren storingen op aan bijbehorende aandrijvingen. We gebruiken hierbij alleen originele Alulux onderdelen, maar we beschikken ook over universele onderdelen. Veel voorkomende storingen bij Alulux rolluiken zijn problemen met slijtage aan wieltjes, motoren en afstandsbedieningen. Onze monteurs hebben ruim 20 jaar ervaring in het repareren van rolluiken.

Garagedeuren maken

Een monteur nodig voor uw storing?

Problemen met je alulux rolluik? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.