Onze professionele en vakkundige monteurs maken je sectionaaldeur direct!

 24/7 bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 No Cure No Pay

 Voor alle merken en types sectionaaldeuren

Defecte sectionaaldeur maken of een storing oplossen?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in een sectionaaldeur reparatie van alle merken en types. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid om elke type sectionaaldeur te maken. Daarnaast worden ze jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Of het nu gaat om een gebroken veer of staalkabel. Voor onze monteurs is dit geen probleem. De meeste problemen worden direct op locatie opgelost door een van onze monteurs.

Welke types en merken?

ROMASS heeft ruime ervaring in sectionaaldeur reparaties van alle merken, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Onze monteurs beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen van sectionaaldeuren. Daarnaast kunnen we reparatie onderdelen leveren voor al deze merken sectionaaldeuren indien we het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben. Dankzij onze ruime voorraad kunnen onze monteurs direct een sectionaaldeur maken op locatie. Je deur functioneert weer als vanouds.

Veel voorkomende storingen aan een sectionaaldeur

Veel voorkomende problemen met sectionaaldeuren zijn problemen met de veren  Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de vergrendeling van sectionaaldeuren of met defecte loopwielen van sectionaaldeuren. De meeste problemen met een sectionaaldeur worden veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen en slecht onderhoud. Om de kans op een storing te verkleinen kan je jouw deuren jaarlijks laten onderhouden door een gecertificeerde onderhoudsmonteur.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Crawford overheaddeur reparatie

Een monteur nodig voor uw sectionaaldeur reparatie?

Wilt u uw garage of sectionaaldeur maken maar kunt u dit niet zelf? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op. Wij kunnen alle merken en typen sectionaaldeuren maken.