Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken overheaddeuren

Onze storingsmonteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of reparatie aan je overheaddeur. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Defect overheaddeur maken? Wil je een storing of schade laten maken?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in een overheaddeur maken van alle merken en typen. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs, waardoor we meestal binnen 2 uur ter plaatse zijn. Daarnaast beschikken onze professionele monteurs over de juiste kennis en Crawford overheaddeur onderdelen om storingen op te lossen aan alle merken en types overheaddeuren.

Welke merken en types overheaddeuren maken de monteurs van ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken overheaddeuren, zoals alle modellen van Crawford, Nassau, Indus, Alsta, Faltec en Lindab. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelen en technieken van de merken overheaddeuren. In de servicebus van onze monteurs is een ruime reserve voorraad aanwezig van o.a. Crawford overheaddeur onderdelen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld en geleverd. Een van onze ervaren monteurs komt langs om het onderdeel te monteren zodat je overheaddeur weer optimaal kan functioneren.

Veel voorkomende storingen aan een overheaddeur of garagedeur

Veel voorkomende problemen met overheaddeuren zijn problemen met de veren van de deur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagedeuren of met defecte loopwielen van garagedeuren. Problemen met een overheaddeur worden veel veroorzaakt door intensief gebruik. Door het intensief gebruiken van overheaddeuren kan er slijtage ontstaan aan verschillende onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een deur niet goed meer kan functioneren.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor een reparatie?

Wil je een defect overheaddeur maken maar lukt dit je niet? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.