Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs maken je kanteldeur direct voor je!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken kanteldeuren

Kanteldeur maken door een vakkundige monteur van ROMASS?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in een kanteldeur maken van alle types en merken. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Onze monteurs zijn werkzaam in heel Nederland en beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserve onderdelen. Dankzij onze ruime voorraad van reserve onderdelen kunnen onze monteurs een kanteldeur maken en worden de meeste storingen en reparaties direct ter plaatse opgelost. De monteurs van ROMASS worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken van deuren.

Welke types en merken kanteldeuren maken we?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken kanteldeuren, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Robot, Teckentrup, Sesam, Siebau en Polynorm. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken kanteldeuren. De monteurs beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen in hun servicebus. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra we de onderdelen binnen hebben, sturen we een monteur naar je toe om deze te plaatsen. Dankzij onze snelle service zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk overlast hebt aan een defecte kanteldeur.

Veel voorkomende storingen aan een kanteldeur

Veel voorkomende problemen met kanteldeuren zijn problemen met het sluitmechanisme of de snapper van de kanteldeur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de vergrendeling van kanteldeuren of met defecte loopwielen van kanteldeuren. Door intensief gebruik van de deuren kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat er problemen ontstaan met een de kanteldeur. Wanneer je kanteldeur een van de beschreven problemen heeft, adviseren onze experts om direct een professional in te schakelen. Dit om verdere schade te voorkomen.

Garagedeuren maken

Je defecte kanteldeur maken?

Problemen met de snapper of veren van je kanteldeur? Laat je defecte kanteldeur maken door een van onze ervaren monteurs.