Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagedeuren/industriedeuren

Onderhouds- en keuringsverplichting voor industriedeuren

Sinds 2005 is het wettelijk verplicht om industriële garagedeuren en commerciële industriedeuren jaarlijks te laten onderhouden en te laten keuren, dit staat beschreven in norm NEN-EN 13241 + A2

. Dit om de veiligheid van de deur te waarborgen. Indien je een serviceovereenkomst afsluit bij ROMASS voorzien wij de keuring en dragen wij er zorg voor dat al je deuren steeds in topconditie zijn en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast zorgt een goed werkende garagedeur of industriedeur ervoor dat bedrijfsprocessen en personen niet in gevaar komen.

De voordelen van een ROMASS serviceovereenkomst

1

Geen omkijken meer

Wij contacteren je tijdig als je industriedeuren weer gekeurd of onderhouden dienen te worden om een afspraak te maken op een datum die je goed uitkomt.

2

Keuringsrapport

Je ontvangt meteen na de keuring een digitaal keuringsrapport welke voldoet aan alle wettelijke eisen en je kunt indien gewenst de status van je deuren 24/7 online raadplegen.

3

Zo min mogelijk overlast

We zorgen er tijdens de keuring en tijdens het onderhoud voor dat jouw bedrijfsprocessen zo weinig mogelijk overlast ondervinden.

Wat maakt onze service zo goed?

ROMASS is betrokken en betrouwbaar. Onze servicemedewerkers denken mee in oplossingen en helpen je altijd zo snel mogelijk verder. We bieden merkonafhankelijke service en landelijke dekking, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en hebben veel reparatieonderdelen bij zich om deuren onderhoud uit te voeren. Bij nood en schade zijn er directe leveringen mogelijk om de overlast van de storing zo klein mogelijk te maken. Bijvoorbeeld wanneer een garagedeur paneel vervangen moet worden.

1

Totaalservice

ROMASS onderhoud deuren en repareert storingen aan alle merken en types, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in heel Nederland en België.

2

Servicecontracten

Onze uitgebreide servicecontracten zorgen ervoor dat je deuren in topconditie zijn en voldoen aan alle wettelijke normen.

3

Upgrades van deuren

Indien gewenst maken we een handbediende deur elektrisch, vervangen we de bestaande panelen voor beter isolerende panelen of andere aanpassingen.

Crawford garagedeur reparatie

Een monteur nodig voor totaalservice?

Onderhoud aan je deuren en docksystemen? Een van onze vakkundige monteurs houd je installaties in topconditie.