ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagepoorten

Onze monteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of het uitvoeren van onderhoud aan je Polynorm garagepoort. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Veren voor garagepoorten herstelling op maat bestellen?

ROMASS maakt veren voor garagepoorten direct voor je op maat! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het uitvoeren van een herstelling aan elk merk en type garagepoort in heel Nederland. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van een storing. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om een herstelling uit te voeren aan je garagepoort. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en reserve onderdelen om herstellingen direct ter plaatse voor je op te lossen.

Welke merken en typen?

ROMASS heeft ruime ervaring met het uitvoeren van een herstelling aan elk merk garagepoort en industrie deur, zoals alle modellen van Novoferm, Hörmann, Crawford en Teckentrup. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken van alle merken garagepoorten. Daarnaast beschikken ze over een ruime voorraad van reserve onderdelen. Zo hebben we veren voor garagepoort op voorraad. Hierdoor kunnen ze tijdens een herstelling snel schakelen een defect onderdeel direct er plaatse vervangen. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen bestellen en leveren van alle merken  garagepoorten wanneer wij deze niet op voorraad hebben. Veren voor garagepoorten worden in onze Spare Parts Centre op maat gemaakt.

Veel voorkomende herstellingen aan een garagepoort

Veel voorkomende problemen met een garagepoort tijdens een reparatie die wij uitvoeren zijn problemen met de veren van de garagepoort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van de garagepoort of met defecte loopwielen van een garagepoort. De meeste problemen met een garagepoort ontstaan door slijtage aan de de poort. Intensief gebruikt van de poort zorgt ervoor dat onderdelen gaan verslijten wat tot een storing kan leiden.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor een reparatie?

Problemen met je garagedeur of industriedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.