Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs maken je garagedeuren direct!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle types en merken garagedeuren

basic-tick-500x500

Onze monteurs hebben vandaag nog tijd om je te helpen met je storing of het uitvoeren van onderhoud aan Marantec garagedeuren. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Defecte garagedeur maken in Nederland?

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren en maken van elke soort garagedeur of kanteldeur die kapot is in heel Nederland. Onze erkende monteurs repareren alle merken en types garagedeuren die kapot zijn. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. ROMASS is 24/7 bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicemonteurs zijn we werkzaam in heel Nederland en zijn wij altijd binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse. Onze vakkundige monteurs maken garagedeuren bij de meeste storingen direct ter plaatse.

Welke merken en types garagedeuren maken de monteurs ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van elke type garagedeur die kapot is, zoals garagedeuren, industriedeuren en kanteldeuren, maar ook elektrische hekwerken. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagedeur welke kapot is, zodat je deze eventueel ook zelf kunt repareren of kunt laten repareren door een andere vakman. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Door onze ruime voorraad van onderdelen wordt 95% van de storingen direct ter plaatse opgelost.

Veel voorkomende herstellingen aan garagedeuren die kapot zijn

Veel voorkomende problemen met een kapotte garagedeur welke gerepareerd dient te worden zijn problemen met de veren van de deur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagedeuren of met defecte loopwielen van deuren. Door intensief gebruik van de garagedeuren kan er slijtage ontstaan aan de verschillende onderdelen. Slijtage aan de onderdelen zorgt vaak voor dat er problemen ontstaan met een garagedeur.

Garagedeur maken

Rolluik motor defect

Een monteur nodig om uw garagedeur te maken?

Problemen met een defecte garagedeur of kanteldeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.