Garagedeuren maken?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het probleem direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 No Cure No Pay!

 Voor alle types en merken garagedeuren

Defecte garagedeur maken?

Dan ben je bij de garagedeur monteurs van ROMASS aan het juiste adres! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het maken/repareren van elke soort garagedeur of kanteldeur die kapot is in heel Nederland. Onze erkende servicemonteurs repareren alle merken en types defecte garagedeuren. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. ROMASS is 24/7 bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Door ons uitgebreide netwerk aan servicemonteurs zijn we werkzaam in heel Nederland en zijn wij altijd binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse. Onze vakkundige monteurs maken garagedeuren bij de meeste storingen direct ter plaatse.

Welke merken en types garagedeuren maken de monteurs ROMASS?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van elke type garagedeur die kapot is, zoals garagedeuren, industriedeuren en kanteldeuren, maar ook elektrische hekwerken. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type garagedeur welke kapot is, zodat je deze eventueel ook zelf kunt repareren of kunt laten repareren door een andere vakman. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Door onze ruime voorraad van onderdelen wordt 95% van de storingen direct ter plaatse opgelost.

Veel voorkomende problemen aan defecte garagedeuren

Veel voorkomende problemen met een garagedeur welke gerepareerd dient te worden zijn problemen met de veren van de deur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met de afsluiting van garagedeuren of met defecte loopwielen van deuren. Is de motor defect van de deur? Dit is voor de ervaren monteurs van ROMASS geen probleem. Door intensief gebruik van de garagedeuren kan er slijtage ontstaan aan de verschillende onderdelen. Slijtage aan de onderdelen zorgt vaak voor dat er problemen ontstaan met een garagedeur.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Garagedeur maken

Garagedeuren maken

Garage of sectionaaldeur maken door een vakkundige monteur?

Wil je jouw defecte kantel/garagedeur laten repareren maar kun je dit niet zelf? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.