Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken en types deuren

Heb je een storing of heb je schade aan je bedrijfsdeur?

ROMASS lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist in het repareren van alle types en merken bedrijfsdeuren. We lossen storingen altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. We staan 24/7 voor je klaar om een bedrijfsdeur storing op te lossen. We begrijpen dat problemen met een bedrijfsdeur vervelende gevolgen kunnen hebben voor bedrijfsprocessen. Daarom zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om de storing op te lossen.

Welke types en merken?

ROMASS heeft ruime ervaring met het repareren van alle merken bedrijfsdeuren, zoals alle modellen van Crawford, Nassau, Albin, Indus, Alsta, Faltec en Lindab. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken bedrijfsdeuren. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste kennis en materialen om de meeste problemen met een bedrijfsdeur direct op locatie op te lossen.

Veel voorkomende storingen aan bedrijfsdeuren

Veel voorkomende problemen met bedrijfsdeuren zijn problemen met de veren van de deur. Ook komen problemen met looprollen en gebroken staalkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van garagedeuren of met defecte loopwielen van bedrijfsdeuren.

Garagedeuren maken

Een monteur nodig voor uw bedrijfsdeur storing?

Heb je een industriedeur of bedrijfsdeur storing? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.