Monteur nodig in Roosendaal?

Onze professionele monteurs lossen je storing voor je op. Om onze monteurs in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 No Cure No Pay!

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolluiken

het duurt maar één minuut

Rolluiken reparatie Roosendaal

Ben je op zoek naar een monteur voor een rolluiken reparatie in Roosendaal? Voor een reparatie in Roosendaal kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Bijvoorbeeld wanneer het rolluik niet meer open gaat. Problemen met een rolluik worden vaak veroorzaakt door slijtage aan de onderdelen. Slijtage kan ontstaan door intensief gebruik van de rolluiken. Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs zijn we snel op locatie in heel Nederland. De ROMASS monteurs zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolluik. Daarnaast beschikken ze over een servicebus waar een reserve voorraad aanwezig is van onderdelen van verschillende merken. Door deze ruime voorraad worden de meeste problemen direct ter plaatse opgelost.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs tijdens een reparatie

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een rolluiken reparatie in Roosendaal?

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan het rolluik. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn rolluik. Werk is zeer goed afgeleverd en het rolluik werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs herstellen je rolluik in Roosendaal

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolluik is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Je kan weer snel gebruik maken van je rolluik.

Snel ter plaatse

Voor (spoed)reparaties kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Dankzij ons uitgebreide netwerk storingsmonteurs zijn we snel op locatie zodat je zo min mogelijk last ondervindt van de storing.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen van alle merken rolluiken. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolluiken en technieken.