Monteur nodig in Eindhoven?

Onze professionele monteurs lossen je storing voor je op. Om onze monteurs in te schakelen kun je ons bellen of je storing online aanmelden. We zijn 24/7 bereikbaar en indien nodig vertrekken we direct.

 No Cure No Pay!

 24/7 beschikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 Voor alle merken rolluiken

het duurt maar één minuut

Rolluik reparatie Eindhoven

Ben je op zoek naar een monteur voor een rolluik reparatie in Eindhoven? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per weer voor je klaar. Bijvoorbeeld wanneer het rolluik niet meer open gaat. Het intensief gebruiken van een rolluik is een van de meest voorkomende oorzaken van een storing. Door intensief gebruik ontstaat er slijtage bij de onderdelen die problemen veroorzaken. De ROMASS monteurs zijn professioneel opgeleid om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk rolluik. In de servicebus van de monteur is een ruime voorraad aanwezig van reserve onderdelen van alle merken, waardoor de meeste problemen direct worden opgelost.Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs waardoor we altijd snel op locatie zijn in heel Nederland.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs tijdens een reparatie

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een rolluik reparatie in Eindhoven?

Reparatie rolluik Nederland

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor een rolluik in Eindhoven?

Garage deur reparatie

1000-en klanten gingen je voor

We staan voor je klaar en hier is het bewijs.

Zeer snelle reparatie op feestdag

“Op eerste paasdag mijn storing doorgegeven over de telefoon en de monteur was al binnen een uur bij ons. Deskundige en vriendelijke monteur ook. Super!”

Rita

Vakkundig en correct

“De monteur kwam bij ons langs vanwege een storing aan het rolluik. Het bleek slijtage te zijn van de wieltjes. Er moest wat vervangen worden aan de wieltjes en de monteur voerde daarna een kwaliteitscheck. Al met al ben ik zeer tevreden. De deur loopt weer goed dankzij ROMASS.”

Schouw

Zeer snel en goede service

“ROMASS heeft mij zeer snel geholpen bij de reparatie van mijn rolluik. Werk is zeer goed afgeleverd en het rolluik werkt weer perfect.”

Cor W

Ben je op zoek naar een rolluiken monteur?

Onze monteurs repareren je rolluik in Eindhoven

Reparatie van alle merken

Ongeacht van welk merk je rolluik is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs lossen je probleem op en hebben gegarandeerd kennis van zaken. Ze beschikken over reserve onderdelen van alle merken.

Snel ter plaatse

Voor (spoed)reparaties kun je bij ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Dankzij ons uitgebreide netwerk storingsmonteurs zijn we snel op locatie zodat je zo min mogelijk last ondervindt van de storing.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren van alle merken rolluiken. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen rolluiken en technieken.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor een reparatie?

Is jouw elektrisch rolluik defect en wil je deze laten maken? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.