ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Onderhoudscontract garagedeur in Alblasserdam afsluiten?

Dit zijn de voordelen:

 Je verlengt de levensduur van je garagedeur

 Je verkleint de kans op storingen

 Je hebt meer inzicht in de kosten van het onderhoud

Honderden klanten gingen je voor

Onderhoudscontract garagedeur Alblasserdam

Ben je op zoek naar een monteur voor jaarlijks onderhoud aan jouw garagedeur? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagedeur wordt verlengd. De onderhoudsmonteurs van ROMASS komen jaarlijks langs om de onderdelen van de garagedeur te onderhouden en indien nodig te vervangen. De prijs van een onderhoudscontract is exclusief onderdelen. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt functioneert jouw garagedeur weer optimaal.

Onze werkwijze

Kijk mee met een van onze monteurs

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor onderhoud aan je garagedeur in Alblasserdam?

Garagedeur monteur

Ons werkgebied

Ben je op zoek naar een monteur voor onderhoud aan je garagedeur in Alblasserdam?

Garagedeur monteur

Preventief onderhoud

Het is altijd vervelend om voor een dichte deur te staan. Om de betrouwbaarheid van je garagedeur te vergroten en om de levensduur te verlengen is het raadzaam om regelmatig preventief je garagedeur te onderhouden. Door de regelmatige controle kan de monteur snel ingrijpen als er iets mis is. Dit kan in de toekomst grote en dure reparaties voorkomen.

Met een onderhoudscontract van ROMASS komt er jaarlijks een goed opgeleide onderhoudsprofessional die alle types en merken garagedeuren onderhoud.

Ben je op zoek naar een monteur?

Onze monteurs onderhouden je garagedeur in Alblasserdam

Onderhoud van alle merken

Ongeacht van welk merk je garagedeur is, wie deze heeft geplaatst en hoe oud deze is, onze monteurs onderhouden de deur hebben gegarandeerd kennis van zaken.

Voordelen

Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van je garagedeur wordt verlengd. De kans op een eventuele storing wordt verkleind en je krijgt een beter inzicht in de kosten voor het onderhoud aan je garagedeur.

Meer dan 20 jaar expertise

Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het onderhouden van alle merken garagedeuren. Daarnaast worden ze elk half jaar opnieuw geschoold om kennis te nemen van de laatste nieuwe modellen garagedeuren en technieken.

Elektrisch rolluik maken

Een monteur nodig voor een reparatie?

Problemen met je garagedeur of industriedeur? Een van onze vakkundige monteurs lost het probleem voor je op.