ROMASS is geopend! Klik alstublieft hier voor meer informatie over de COVID-19 situatie en de verplichte voorzorgsmaatregelen en veiligheidsregels die gelden.

Monteur nodig?

Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor je op!

 24/7 Bereikbaar

 Al 20 jaar vakspecialist

 No Cure No Pay

 Voor alle types en merken roldeuren

Je roldeur maken? Onze monteurs van de roldeur service hebben vandaag nog tijd om roldeur te repareren. Bel ons of meld je storing online aan om een afspraak te maken.

Wil je je roldeuren maken?

De ROMASS roldeur service lost het voor je op! We zijn al 20 jaar een vakspecialist en kunnen alle merken en types roldeuren maken. De monteurs van onze roldeur service lossen storingen aan elke roldeur altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. We begrijpen dat een defecte roldeur voor veel hinder kan zorgen. Daarom staan onze monteurs 24/7 voor je klaar om je roldeur te repareren in heel Nederland. Door onze service kan je weer snel optimaal gebruik maken van je roldeuren.

Welke merken en typen roldeuren maken wij in heel Nederland?

ROMASS heeft ruimte ervaring met het repareren van alle merken roldeuren, zoals alle modellen van Crawford, Novoferm, Nassau, Indus, Alsta, Faltec en Lindab in heel Nederland. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor al deze merken deuren. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste modellen en technieken waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat wij jouw type deur niet kunnen repareren.

Veel voorkomende storingen aan een roldeur

Veel voorkomende storingen met roldeuren zijn problemen met de veren of de staalkabels van de deur. Ook komen problemen met looprollen komen regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van deuren of met defecte loopwielen van roldeuren. Onze monteurs beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van verschillende onderdelen. Mochten wij een onderdeel niet op voorraad hebben? Dan bestellen wij dit onderdeel zo spoedig mogelijk.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Elektrisch rolluik maken

ROMASS roldeur service inschakelen voor een reparatie?

Roldeur service laten uitvoeren door een vakman? Een van de vakkundige monteurs repareren je roldeur en lossen het probleem direct voor je op!